A Delightfulgirl visszatért! :)

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

I. Hét

1. nap - 2. nap

3. nap - 4. nap - 5. nap

6. nap - 7. nap

 

II. Hét

8. nap - 9. nap

 10. nap - 11. nap - 12. nap

 13. nap

 

 

 

 

 

 

 

Valóságshow
Valóságshow : Fact and Fiction

Fact and Fiction

Lovely  2008.08.25. 21:46

I. Hét - 3. Nap – Kellemes érzések?

I. Hét

3. Nap – Kellemes érzések?

Úgy éreztem, hogy éppen csak elbóbiskoltam, mikor valaki az ágyamhoz sétált és adott egy puszit az arcomra. Lassan kinyitottam a szememet és ásítottam egy nagyot, majd heves nyújtózkodásba kezdtem.

-         Nem tudok aludni! – Csongi babaarcával találtam szembe magam. Úgy nézett rám a karikás szemeivel, mint egy ártatlan kisfiú. Túl édes volt ahhoz, hogy vissza tudjak fojtani egy halvány mosolyt.

-         Kimenjünk jacuzzizni? – kérdeztem most már egy fokkal józanabban, bár még mindig féltem, hogy bármelyik pillanatban újra elnyomhat az álom.

-         Igen… - suttogta, majd kihúzott a paplan alól.

Megkértem, hogy menjen előre, amíg átveszem a fürdőruhámat. Kicsit meg akartam őt lepni, és magamon is elcsodálkoztam, hogy lelkem legapróbb része sem neheztelt rá a hajnali felkeltési akciója miatt. Az órámra pillantottam… Alig múlt 4 óra. Gyorsan kiszaladtam a konyhába, villanyt kapcsoltam és összeütöttem 2 Virgin Pina Colada-t. Reménykedtem benne, hogy Csongit nem fogja zavarni, hogy egy kimondottan női koktélt kap, ráadásul megint alkohol nélkül, de ez volt a kedvencem a Mojito mellett és tisztára megörültem, mikor észrevettem, hogy egyik hozzávaló sem hiányzik a hűtőből. Miközben ideiglenesen magamra tekertem a törölközőmet, kiegyensúlyoztam a jacuzzihoz, és lassan beleereszkedtem. A csípős hideg után, egész testemben libabőrös lettem, ahogy a tűzforró víz érintette a testem. Kellemes bizsergéssel töltött el ez a furcsa, tökéletesnek ható érzés. Relaxálás a pezsgőfürdő bugyborékoló vizében, kezemben a legjobb koktél, mellettem az újdonsült legjobb barátom. Most tettem fel először magamban a költői kérdést: kívánhatnék-e ennél többet?

-         Pina Colada? – nézett rá az elkészült koktélra. – Oltári, mi leszel te mixer? – aprót kortyolt belőle, majd hosszan ízlelgette a szájában. – Értesz hozzá, az tuti.

-         Te meg Kurt Cobain nyomdokaiba szeretnél lépni? Amit az este csináltál arra nincs szó… Hihetetlen volt, nagyon tetszett! Így kicsalogatni mindenkit! – elismeréssel, vegyes áhítattal néztem rá, mire ő alig észrevehetően elpirult.

-         Áhh… Bárki tud így játszani. Nem nagy szám.

-         Nah mi van, megszólalt a művész? :) Ne szerénykedj! – a szemébe fröcsköltem a vizet, mire ő is nagyot csapott az arcomba. Na, erre nekem sem kellett több, leraktam a koktélomat, és lenyomtam a víz alá. Erre jutalmul kikapott a pezsgőfürdőből és bevágott a medencébe. Mikor ki akart segíteni, behúztam a vízbe. Mindketten szakadtunk a röhögéstől, és garantáltuk, hogy a játékos csatánkat majd a nézők is szemügyre vehetik. Nagyon vicces volt. Alig bírtuk abbahagyni a nevetést, és a gondolatra, hogy milyen mulatságosan festünk, még jobban röhögtünk.

Már abszolút nem voltam álmos, és valahogy sejtettem, hogy egyhamar nem fogok pihenni. Kimerülten rogytam vissza a jacuzziba, újra kezembe vettem a Pina Coladámat, és kényelmesen szürcsölni kezdtem.

-         Mit ki nem váltasz te az emberből… - suttogta Csongi kimerülten, miközben visszaült mellém. A meleg víz hatására felszisszent. – Áhh ez kibaszott forró!

-         Lám a művész káromkodik! Nem szép dolog… - szórakozottan oldalba böktem, mire megint lenyomott a víz alá.

-         Ne szívass, különben elfelejtelek fölengedni! – tetetett sértődöttséggel nézett rám.

-         Kegyelem! – sikítottam, majd azon kezdtem filózni, vajon hány embert vertem fel itt kora reggel! Sejtésem sem volt mennyi lehet már az idő, de támadt egy ötletem! – Hé, te! Nem megyünk be kreálni valami festői reggelit?

-         Mire gondolsz? Összeütünk mindent, amit a konyhában találunk, majd felzargatjuk a népet, és kiterelgetjük őket a szag után? – Csongi vigyorogni kezdett.

-         Igen, valami ilyesmire! Nah gyere! – karon ragadtam és behúztam őt a konyhába.

Olyan izgatottan nyitottuk ki a kétszárnyas hűtőajtót, mint anyuci pici gyerkőcei, akik kedveskedni akarnak, úgy, hogy közben már tervezgetik a bevetésre váró új csínyeket. Tényleg komoly erőfeszítésekbe került, hogy le tudjam állítani magam, még mielőtt belekeverek valamit Kata kajájába.  Kb. egy órán keresztül kreatívkodtunk, az összes tányéron különböző szépen elhelyezett ételek hevertek, melyek tényleg csábító illatot árasztottak és igazán pompásan néztek ki! Pluszban még csináltam egy safe Sex on the Beachet. Büszkén néztük az elkészült mesterművet, majd Csongival egymásra kacsintottunk és ő a lányszobába, én pedig a fiúszobába rontottam be, kikergetni a többieket! Először Marci és Szili ágyát céloztam meg, akikben a lelkesedés jóval gyérebb volt, mint bennem. A fejükre húzták a párnájukat, de azért kisebb harc után sikerült talpra állítanom őket. A következő utam a Patrik+Kornél pároshoz vezetett. Patrik kifejezetten egyszerű menet volt, csak megemlítettem neki, hogy kaja várja az asztalon és, mint egy éhes farkas máris ugrott. Meggyőződésem, hogy Kornél csak játszotta az agyát… Győzködtem, hogy kelljen fel, mire ő kitakarózott, ezzel szabadon hagyva tökéletes felsőtestét, de nem szállt ki az ágyból. Megfogtam a kezét és teljes erőmből húzni kezdtem, de persze semmit nem ért a gyenge érintés az erős férfikézzel szemben. Kornél arcán a szokásos önelégült mosoly- egós nézés párosítást figyeltem meg, tudtam, hogy ez már eleve nem jelenthet jót, próbáltam még idejében menekülőre fogni a dolgot, de elkéstem… Magára rántott. Olyan közel érezhettem magamhoz, mint annak idején a volt barátomat, és megijedtem, hogy az érzés, ami hozzá párosult is kísértetiesen hasonló volt. Akaratlanul szívtam be az illatát, és hajtottam rá a mellkasára a fejem. Kornél egy mosollyal jutalmazta a látható érzéseket, amiket kiváltott belőlem, majd nagy lazán magunkra húzta a paplant. Hirtelen feleszméltem, és próbáltam lemászni róla… Úgy erőlködtem, hogy a végén már belefájdult az egész testem, de csak nem sikerült, egyre erősebben szorított magához. Próbáltam balra dőlni, majd jobbra, mire átfordultunk… A szívem egyre hevesebben vert, ahogy izmos karjával fölöttem támasztotta magát.

-         Ne csináld ezt… - suttogtam kétségbeesetten, mire még szélesebben mosolygott.

-         Miért? Nem akarod? – egyre közelebb hajolt hozzám, én meg az arcát fürkésztem, és tudtam, hogy semmit nem tehetek. Része lettem a játékának, pedig belül világosan tudtam, hogy az égvilágon semmit nem érez irántam. Csak sajnál, hogy ennyire nem tudok ellenállni neki. Ettől éreztem aztán igazán szánalmasnak magam. Hirtelen csak azt vettem észre, hogy leszáll rólam. – Nah gyere, kíváncsi vagyok milyen kaját csináltál! De, ha ehetetlen, én komolyan elkaplak…

Lassan felállt az ágyról, majd felhúzott engem is. Most már aztán végképp nem értettem semmit, zavaromban azt is elfelejtettem, hogy miért jöttem be, és most hova is akarok menni valójában.

-         Nem jössz? – kérdezte Kornél újra, mire összerezzentem és megráztam a fejem.

-         Ezt soha ne merd újra megcsinálni, megértetted? – kiáltottam rá, majd a sírással küszködve kiszaladtam a szobából.

Nem mertem hátranézni, nem akartam megbizonyosodni róla, hogy Kornél tényleg olyan szánalommal teli tekintettel néz rám, mint amilyennek én is éreztem magam. Feszengve ültem le az asztalhoz, és zavaromban fel sem bírtam nézni az ételről, hiába, hogy mindenki megdicsérte (Katán kívül) az elkészült műalkotást. Szinte izzadtam olyan zaklatott voltam, de látszólag ez Csongin kívül senkinek sem tűnt fel, és ő is betudta ezt a kajának. Nah persze nyílván csak azon pattogok, hogy mit szól a banda egy sonkás szendvicshez, ami meg van pakolva minden földi jóval. Otthon is rendszeresen csináltam ilyet a szüleimnek és mindig el voltak ragadtatva, és, amilyen köretet még készített hozzá Csongi grátiszban… Egyszerűen tökéletes lett, öröm volt befalni. Mindenki hangosan nyámmogott, csak Kata húzta folyton a száját. Dühösen meredt hol rám, hol Kornélra, kora reggel éppen eléggé betett neki, hogy a pasijával együtt jelentem meg a fiúszoba ajtajában, mint, akik éppen valami heves orgián vannak túl. A csapzott kinézetem, a kócos haj párosítva az összegyűrődött ruhával, legalábbis ezt bizonyították. És ráadásul, tetőzte ezt az a tény, hogy nem ő kápráztatta el ma reggel a bandát tökéletes főzéstudásával.  Amint felálltam az asztaltól és bementem a fürdőszobába fogat mosni, egyből megrohamozott.

-         Ezt hogy képzelted? – vádlón meredt rám, a szeme dühösen csillogott, láttam rajta, hogy valami visszavágón töri a fejét. Nem feleltem, helyette nyomtam egy kis Vademecumot a fogkefémre és hatalmas intenzitással kezdtem suvickolni a fogaimat. Legalább addig sem kell megszólalnom… Tökéletes taktika. – Remélem tudod, hogy Kornélt egyáltalán nem érdekled. – folytatta egy kicsit higgadtabban. – Ő mindenkivel ezt csinálja, és csak a te szegénységi bizonyítványod, ha bedőlsz neki! Engem szeret, téged max csak kíván, mert még nem voltál meg neki! Utána eldobna, úgy, ahogy eldobta Fruzsit is! – Tessék??? Döbbenten néztem Katára, hirtelen majdnem ráköptem a számban lévő fogkrém egész tartalmát… Kata szélesen elmosolyodott. – Jól hallottad! Fruzsi tegnap este éppen a fiúszobában időzött Patrikkal, mikor valamiért szükségem volt a tagra és addig Kornél szórakoztatta Fruzsikát a szobában. Arra értem vissza, hogy a drágám úgy beszél a csajjal, mintha ő lenne a világ legreménytelenebb lénye, és nem is érti, hogy nem esett le neki, hogy csak arra hajt, hogy lesmárolja. Majd pipa, és kijött.

Megütközve néztem rá, az arcát figyeltem, hátha valamit elárul egy apró hazugságot jelző rezdüléssel. De semmi ilyen nem történt, halálosan komolynak tűnt minden egyes szava. Megfagyott körülöttünk a levegő.

-         Téged nem zavar, hogy a pasid más csajokat „visz ágyba”? – kérdeztem, ami nekem igenis egy ésszerű és logikus kérdésnek tűnt.

-         Hülye vagy? Közölte velem, hogy a műsor érdekében mindenkin végig fog menni, hogy az újságok címlapjára kerüljön. Tudod, őt semmi más nem érdekli! Nem gondoltad talán, hogy bármit is érez irántad? Azt ajánlom, ha van egy kis eszed tartsd magad távol tőle, mert nagyon meg fogod bánni, ha engedsz a csábításnak. Jó pasi, és ezt tudja is magáról! Nem fog lealacsonyodni a szintedre szívecském.

-         De, ha mindenkivel megutáltatja magát, már az első kiszavazáson repülni fog! – azért sejtettem, hogy ez mégsem lesz így, hiába, hogy ésszerű magyarázatot nem találtam rá.

-         Szerinted ki utálja meg őt ezért? Mert Fruzsi nem, nézz csak ki? Most is éppen dumálnak. Figyelj Kornéllal smárolni maga az álom, egy olyan csajnak meg aztán főleg, mint Fruzsi, akit szintén nem dobtak meg túl sok érzéssel. Szerinted bánja is ő azt, hogy a srác nem szerelmes belé? Gondolom most nyal egy újabb csókért. Szar ügy! Nah csók!

Kata dobott felém egy bájos mosolyt, majd kisétált. Oltári, mintha én azt akarnám, hogy Kornél lesmároljon! Hol él ez? Nem mindenki olyan, mint ő! Ebben a pillanatban tisztult ki újra az agyam. Ekkor jöttem rá, hogy Kornél nem több egy árnyéknál, akiben csak a volt barátomat látom. Távol kell tartanom magam tőle! Mikor kimentem a mosdóból Csongi rohamozott meg.

-         Már mindenhol kerestelek! Esik a hó, gyere! – karon ragadott, majd kihúzott a kertbe.

Igen, vissza a valóságba! :) Hatalmas nevetéssel jutalmaztuk az év első hóesését, és a fokozottan jó hangulatot tovább növelte a tudat, hogy az apró pelyhek megmaradtak a műfüvön! Ez már csak jót jelenthet, és ahogy elnéztük a hatalmas hópihéket egyértelműen levonhattuk azt a következtetést, hogy holnap már bizony kezdődhet a hóemberépítés! Már alig vártam, habár sejtettem, hogy az ötletért csak én lelkesedek ennyire. Gyorsan beszaladtam a vastag gyapjúsálamért és sapkámért, magamra kaptam a legmelegebb télikabátomat, összedobtam magamnak meg Csonginak egy forró mézes-citromos teát, majd kiültem vele a teraszra. Isteni érzés volt elterülni a kényelmes tölgyfaszéken, teljes áhítattal bámulni a fehér kis pontokat, miközben a tea kellemesen átmelengetett. Csongi letelepedett szorosan mellém, és magunkra terített egy pokrócot.

-         Hű holnap, hogy meg foglak dobálni hógolyóval! Kezdj el gondolkozni a stratégiádon! –édesen mosolygott rám, majd beledugta a nyelvét a már langyosra hűlt teába. – Ez hideg!

A fejemet csóváltam, majd szó nélkül kivettem a kezéből, beslattyogtam a konyhába, és beraktam a mikroba. Közben először halk, majd egyre hangosabb sikoltozást hallottam kánonban a fiúszobából. Mi folyik ott? Pusztán a kíváncsiság hajtott, gyorsan lépkedtem, majd résnyire nyitottam az ajtót! Eltátottam a számat… A klikk éppen a szőnyegen ült és üvegezett. Leskelődtem egy kicsit, éppen Tamara pörgetett Kornélra. Minő meglepetés. De, ami ezután következett az aztán tényleg kiváltott belőlem is egy hangos sikoltást, úgyhogy gyorsan fogtam magam és kihúztam a teraszra. Erősen ziláltam, szaporán lélegeztem és képtelen voltam nyugton maradni.

-         Hé, mi történt? – Csongi felhúzta a szemöldökét.

-         Üvegeznek! – kiáltottam rá, de ő persze még mindig érdeklődve nézett rám, és semmit nem értett ebből az egészből. Helyet mutatott maga mellett, én meg vonakodva leültem. – Tamara pörgetett Kornélra, majd… megcsókolta. – suttogtam halkan, még mindig küszködve a döbbenettel és a torkomban keletkezett gombóccal.

Csongi teájáról természetesen teljesen megfeledkeztem. Csak az járt a fejemben, hogy 10 hétig leszünk itt! 10 hétig és ez még könyörgök csak a 3. nap! Mi lesz itt a végén? Mindenki dugni fog mindenkivel gruppenben, hogy továbbra is hasonlóan magas maradjon a nézettség?

-         Hé, nyugi! Higgadj le egy picit, jó? – Csongi magához ölelt, majd simogatni kezdte a karomat. – Ne foglalkozz már mindig velük! Ők ilyenek, mindenki maga dönti el, hogy hogyan érzi jól magát és bizony… hogyan hívja fel magára a figyelmet. Biztosan ők meg rajtunk vannak felháborodva, azon az életmódon, amit mi folytatunk itt benn. Hát had smároljanak, ha nekik ez jól esik! Ez már igazán nem a te dolgod… - szeretettel nézett rám, én meg szorosan hozzábújtam.

Oké jogos, tényleg nem az én dolgom. Igaza van, de nekem, aki egy isten háta mögötti kis faluból jött (ahol még az is kifejezettem erkölcstelennek számított, ha az emberek lefekszenek egymással esküvő előtt), igazán nehéz megszoknom azt, hogy itt meg egyes Kornélok már az első napokban kivívják maguknak a hímringyó és ribanc jelzőket, amiket eddig még sosem használtam, max, ha a tévében néztem valami Bajos csajokhoz hasonló filmet. Akkoriban még azt sem tudtam, hogy ilyen egyáltalán létezik… Megint előtört belőlem az az érzés, ami eddig minden egyes nap. Ismét kérdőre vontam, hogy van-e helyem egy ilyen világban, ahonnan már most is legszívesebben hazamenekülnék, ha tehetném. Persze butaság, az eszemmel tudom, de a szívem teljesen máshogy gondolkozik. Fél Kornéltól és fél a többiektől is. Félek, hogy bántani fognak, félek attól, hogy fájdalmat okoznak nekem.

Bocsánatkérően Csongorra néztem, majd bevonultam a szobánkba, és elfeküdtem keresztbe az ágyon. Előkerestem a könyvet, amit még anya vett nekem kifejezetten azokra a pillanatokra, amikor el akarok bújni a világ elől, pihenni egy kicsit. Tényleg be kell látnom, hogy 10 perc este a fürdőszobában, nem éppen elegendő idő a kikapcsolódásra és gondolkozásra, a nyugalmas percekre, amik feltöltenek és erőt adnak. Végül egész nap a szobában gubbasztottam, kiolvastam a regényt, majd rendet tettem a ruhásszekrényemben. Kirámoltam végre mindent a bőröndökből és szépen elpakoltam őket. Este még kiosontam a mosdóba, kihasználni az értékes másodperceket, majd álomra hajtottam a fejem. Kifejezetten álmos voltam így, hogy jóformán semmit nem aludtam az éjjel. Jól esett bezuhanni a pihe puha ágyikóba, miközben teljes sötétségbe borult a szoba. Nyugalom. Ameddig álmodok, nem agyalok, addig egy teljesen más világban élek, és elfelejthetem az olykor kegyetlen valóságot. Elfelejthetem azt a rengeteg furcsa érzést, amely nem hagy nyugodni és talán még jó sokáig nem is fog. Csak reménykedni tudok benne, hogy az éjszakával minden megváltozik… Megváltozom, és megszokom végre a villát. Olyan igazságtalan, hogy rajtam kívül ez már mindenkinek sikerült, beilleszkedtek, megbarátkoztak a helyzettel, csak nekem nem sikerül megnyílnom a többiek előtt, csak nekem nem sikerül gátlástalanná válnom és elengednem magam. De vajon tényleg olyan nagy baj ez? Vajon tényleg csak úgy érezhetem jól magam, ha olyanná válok, mint ők? Ha elvesztem az egyéniségemet és beállok a szerepet játszók hosszú sorába?

 Véleményem a naplóról>>

 

     
Ennyien vagyunk! :)
Indulás: 2007-02-12
     

Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)