A Delightfulgirl visszatért! :)

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

I. Hét

1. nap - 2. nap

3. nap - 4. nap - 5. nap

6. nap - 7. nap

 

II. Hét

8. nap - 9. nap

 10. nap - 11. nap - 12. nap

 13. nap

 

 

 

 

 

 

 

Valóságshow
Valóságshow : Fact and Fiction

Fact and Fiction

Lovely  2008.08.25. 21:48

I. Hét - 6. Nap – Éjszakázás

I. Hét

6. Nap – Éjszakázás

Reggel arra ébredtem, hogy valaki befeküdt mellém az ágyba, és nyomott egy puha puszit az arcomra. Álmosan pislogni kezdtem, majd elmosolyodtam.

-         Csongi szeretsz felébreszteni a puszijaiddal… Jól esnek, ilyenkor elszáll az összes dühöm, amit amúgy azért éreznék, mert akaratom ellenére felkeltesz.

-         Tudod mennyi az idő? – megráztam a fejem. - Fél 1! Már csak Kornél meg te alszotok. Azaz pontosítok, most már csak Kornél! Mit műveltetek ti tegnap este? – kíváncsian nézett le rám, és, amilyen édes arcot vágott, még képes is voltam mesélni neki, annak ellenére, hogy végtére ő mégis csak egy fiú, és hát én őket nem szoktam beavatni a részletekbe. Most viszont szépen körülményesen kezdtem taglalni az éjszakám összes említésre méltó pillanatát.

Végülis az este nem éppen úgy alakult, ahogy eleinte terveztem, hogy elkészítek neki vagy 10 koktélt, majd otthagyom, had igyon… Igaz, a legelején szinte egymáshoz se szóltunk, csak szorgalmasan kreáltam neki legjobb tudásom szerint a különböző színű italokat, de nem sokkal később megelégelte és közölte, hogy ez így szar és, hogyha csak kényszerből teszek eleget a fogadásnak, akkor azonnal fejezzem be. Innentől kezdve beszélgettünk is, és utánozta minden lépésemet, míg a végén 1 koktél kivételéből, az összesből kettő lett! Mivel gyakorlatilag már az első megivott lötty után elment a kedve a további érzéki szürcsöléstől, én is besegítettem. Tehát miután majdnem 2 órán keresztül koktélokat csináltunk még kiültünk a kertbe meginni az elkészült műveket.  Nah ez újabb 2 óra beszélgetést kezdeményezett, és tulajdonképpen magam is meglepődtem rajta, hogy Kornél mennyire más oldalát mutatta akkor nekem. Lényegesen kevesebbet egózott, és kezdett emberszámba venni. Olykor megkérdezte az én véleményemet is a felvetett témákról, nem csak a saját igazát fújta. Szinte minden koktélt megdicsért, de persze, ami nem ízlett neki, azt gondolkodás nélkül az olvadó hóra öntötte. Bár azt hiszem, ezen már senki nem lepődik meg. Végül már elmúlt 1 óra mire ágyba kerültem, még egy jó éjt puszit kaptam, amitől nem csoda, hogy ilyen sokáig aludtam, hiszen az eddigi éjszakák közül most álmodtam a legszebbet. De ez maradjon az én titkom. Mikor mindezt Csonginak is elmeséltem hitetlenkedve nézett rám. Volt egy sanda gyanúm, hogy ezt az egész estét is az álmom egyik részének képzelni. Nyílván Kornéllal mindent lehet csinálni, na de beszélgetni? Nah azt aztán nem! És mikor kitápászkodtam az ágyból és a nappaliban újra szembetalálkoztam vele, én is megkérdőjeleztem a tegnap esténket! Tényleg csak álom lett volna? Ahhoz túl valóságosnak tűnt… Szinte köszönésre sem méltatott, lefoglalta őt Patrik, akivel éppen a nagymellű nőkről tárgyaltak. Erre én már csak vállat vontam, majd csalódott képpel eljöttem onnan. Persze egyértelmű, hogy elfelejtette, vagy meg nem történtnek nyilvánította a közös éjszakánkat. Igen… Talán tényleg csak az én emlékezetemben létezik.

-         Hé, ne keseredj már el ennyire! – Csongi hátulról csikizni kezdett, mire hangosan nevetni kezdtem. Elkezdtem szaladni előle, át a villán ki a kertbe, mire ő futott utánam, és naná, hogy utolért.

Kb. 15 percen keresztül csikiztük egymást elterülve a fűben egy szál rövid ujjúban, mire megelégeltem, hogy már 5 perce rajtam fekszik, és nem bírom abbahagyni a röhögést. 

-         Elég, elég, nyertél! – sikítottam, mire még jobban nevettem, mert újabb támadásokat mért a hasamra.

Azt hiszem sosem röhögtem még ennyit a villán belüli életemben. Végül sikerült átfordítanom Csongit, és tapasztalva, hogy még mindig nem bírja abbahagyni, teljes átéléssel csikiztem én is tovább, mire Milánhoz hasonlítható kényes hangokat hallatott. Illetve nem. Ez tényleg Milán volt! Csongival mindketten rámeredtünk, és küszködtünk a még mindig előtörni kívánó röhögéssel.

-         Jujj, ti mit pajzánkodtok itt fényes nappal? Ez már sérti a szememet! – Milán eléggé „érdekes” kézmozdulatokat tett nyávogós beszéde közben, amiket kb. én 4 éves kislányként csináltam utoljára. Hát ez bolond.

-         Akkor ne nézd! – mordult rá idegesen Csongi, majd megindult felé. Komolyan azt hittem végre valaki bemos neki!

-         Mivan csak nem féltékeny vagy? – kontráztam és én is Csongi nyomába eredtem.

És, ami a legdurvább! Erre Milán nem tudott mit felelni, csak erősen pirulni kezdett, majd besurrant a villába. Ez persze megadta nekem az okot az egész napos piszkálódásra.

-         Hmm… Csongika, olyan sexi kis feneked van, mindjárt belemarkolok! – cukkoltam Milán stílusában.

-         Fujj, hallgass már el! – úgy hámozta le magáról a kezeimet, mintha tényleg Milán lennék, majd összerázkódott, gondolom őt is képzelte a helyembe. Hmm, eredeti alakítás, buzi utánzásban verhetetlen vagyok!

-         Jujj mindig is tetszettél, te kis pajzán! Mindjárt rád indulok itt fényes nappal! Nem sérted ám a szememet cukikám! – idétlenül vihogni kezdtem, mire Csongi egy laza mozdulattal a mellkasához szorított.

-         Imádlak te hülye! – nevetett. – Áúú, a kezem. Látod a stílusod már neki is fáj.

-         Bocsánat, újra normális vagyok. De azért valld be édes, mindennél jobban kívánsz!

-         Ez csak természetes te kis homo! – Csongival még az ebéd közben is röhögtünk, mindenki azt hitte enyhén pszichésen sérültek vagyunk. Szerintem nem tévedtek nagyot. Hihi.

Rájöttem, hogy imádom ezt a srácot. Mi lenne velem itt nélküle? Ő itt az egyetlen, aki előtt sikerült megnyílnom, aki előtt merek kibontakozni és igazán önmagamat adni. Ezért nagyon hálás vagyok neki… Szinte az egész napomat vele töltöttem, kimentünk fél órára szaunázni is, ebben a dermesztő hidegben kifejezetten átmelegített minket a szaunán belüli majdnem 50°. Habár meggyőződésem, hogy mikor kijöttünk mindketten erősen megfáztunk, mivel egy szál törölközőben rohantunk vissza a villába. Végignevettük a napot, nem is sejtettük, hogy nemsokára eljön az este, majd a holnap, mikor egy valakitől búcsút veszünk. Az összes lakó erről beszélt, majd mindenki 4-5ös csoportban elvonult beszélgetni, azaz kibeszélni a másik csoport tagjait, és közösen eldönteni, hogy kire fognak voksolni. Engem különösebben nem lelkesített a tudat, hogy az egész estémet mások kipletykálásával töltsem, és tegyek némi erőfeszítést, hogy szavazzon mindenki a buzira. Majd ezt ők úgyis eldöntik, ha ők is úgy érzik, mint én, hogy egy nyálas kisfiúnak, aki folyton kislányt játszik, nincs helye közöttünk, úgyis kiszavazzák nem? Így Csongival a pezsgőfürdőben töltöttük az időnket, kihasználtuk, hogy végre üres és senki nem fog megzavarni minket.

-         Te nem maradunk fenn egész éjszaka? – vetette fel Csongi ezt az elsőre enyhén idiótának tűnő ötletet. Még sosem csináltam ilyet, és eszem ágában sem volt holnap elaludni a voksoláson. De volt valami Csongi tekintetében, amitől képtelen voltam hirtelen nemet mondani.

-         De izé… Mégis minek? Meg egyáltalán mivel foglalnánk le magunkat? – felhúztam a szemöldököm.

-         Hát… Mondjuk azért, mert te végigaludtad a fél napot, én meg nem vagyok álmos. Beszélgethetnénk, meg kikapcsolt Tv-t nézhetnénk meg ilyenek. Sőt akár még a csocsót is bevállalom, szerintem a kezem miatt úgyis egyenlőek lesznek az erőviszonyok.

-         Benne vagyok! – nevettem.

Nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan telik éjszaka az idő. Vagy csak azért tűnt olyan gyorsnak, mert a legjobb társaságban voltam? Nem tudom. Mindenesetre az egész olyan álomszerűnek tűnt. Végig az az érzés kerített hatalmába, hogy minden tekintetben végre csak ketten vagyunk itt. Mintha nem lennének más lakók és nem lenne nézőközönség. Mintha akkor és ott semmi sem számított volna kettőnknek, másokkal nem törődve hülyültünk, éjjeliztünk (azaz felfaltuk az egész hűtőt az éjszaka kellős közepén), levágtunk pár meccset a csocsónál miközben erősen lemorzsáztuk az egészet, kergettük egymást a villában, és folyamatosan nevettünk. Hajnali 4körül kezdtünk csak elfáradni, mire bevágtunk fejenként vagy 3 kávét, amitől újra pörögni kezdtünk. Kb. úgy éreztem magam, mint egy részeg idióta, aki még be is drogozott ráadásul. Ahogy túljutottunk a holtponton még energikusabbak lettünk, kimentünk a medencéhez, majd úszkálni kezdtünk. Miután rájöttünk, hogy ez túl snassz, elkezdtük fröcskölni egymást, amiből egy hatalmas csata vette kezdetét. Csongi látszólag mit sem törődött a még mindig befáslizott fájós csuklójával, teljes átéléssel spriccelte a szemembe a vizet, és nyomott le olykor a víz alá. Miután mindketten kellő mennyiségű vizet nyeltünk, félholtan dőltünk le a műfűbe. Mindezt természetesen fürdőruhában. Én személy szerint kegyetlenül fáztam, de nem volt erőm felkelni, elfáradtam. Úgyhogy csak feküdtünk és a tiszta eget bámultuk, néztük a csillagokat és kerestük a Vénuszt.  Elképesztő volt, most éreztem először azt, hogy legszívesebben sírtam volna örömömben. Az biztos, hogy ezt az élményt gondosan elraktároztam az agyamban.

Már világosodott mikor visszamentünk karikás szemekkel, hulla fehér és mégis kiporosodott arccal a villába, beülni egy kád forró vízbe. Megengedtük a vizet, majd mindketten belemásztunk fürdőruhában. Azt hittem a kis magánfürdőzésünk végére a kád tartalma a földön fog kikötni, de teljesen elpunnyadtunk, majd akaratunk ellenére hirtelen elaludtunk.

Véleményem a naplóról>>

 

     
Ennyien vagyunk! :)
Indulás: 2007-02-12
     

Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)