A Delightfulgirl visszatért! :)

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

I. Hét

1. nap - 2. nap

3. nap - 4. nap - 5. nap

6. nap - 7. nap

 

II. Hét

8. nap - 9. nap

 10. nap - 11. nap - 12. nap

 13. nap

 

 

 

 

 

 

 

Valóságshow
Valóságshow : Fact and Fiction

Fact and Fiction

Lovely  2008.08.26. 21:22

II. Hét - 10. Nap – A zenegép

II. Hét

10. Nap – A zenegép

 

Hajnali 5-kor valami különös hangra lettünk figyelmesek. Mintha a villán kívül valami őrületes party vette volna kezdetét, melynek zajai halk neszként szűrődtek be a szobáinkba. A fülünket hegyeztünk, Kata felállt és elindult megnézi mi is folyik odakinn valójában.

-          Nem kintről jön! – világosított fel minket, mielőtt kinyitotta az ajtót. – Sokkal közelebbi annál!

Már nyúlt a kilincs felé, mikor Kornél kivágta az ajtónkat, ami természetesen teljes erőből csapódott Kata arcához. Felsikított, mi meg csak tátott szájjal, álmosan meredtünk rájuk. Hát a szokásos reggeli cirkuszt ezennel letudtuk. Kata könnyezni kezdett, Fruzsi és Kornél pedig lelkesen vigasztalták, viszont a zaj forrásáról még mindig mit sem sejtettünk. Krisztivel lassan feltápászkodtunk és mi is megkíséreltük a szobánkból való kijutást. Elakadt a lélegzetem! Egy zenegép? Utoljára abban a Kocsmában láttam hasonló szerkezetet, ahova még a volt barátom egyszer elvitt bulizni a névnapom alkalmából. Őrületes volt. Sikítani akartam, de olyannyira meglepődtem, hogy nem jött ki hang a torkomon! Patrik valamit ügyködött előtte, majd pár másodperc múlva már maxon bömbölt Tankcsapdától a Mennyország Tourist.

-          Mi ez a szar zene? – lépett ki Kata is a szobából, még mindig a fájó homlokát tapogatva. – Patrik már nem azért, de a zenei ízlésedtől a falra mászok.

-          Egyetértek! Looserke inkább hallgatnál discot! – Kornél mosolyogva támasztotta a lányszoba ajtaját.

Micsoda népség! Levegőért kapkodtam! Csodák csodájára itt terem előttünk egy zenegép ezek ketten meg egyből az abból szóló rockot kezdik el fikázni? Tudnak ezek valaminek is örülni az életben? Hálisten bekapcsolt a TV, ami pillanatok alatt elhallgattatta őket. Mindenki letelepedett a garnitúrára.

-          Jó reggelt villalakók! Látom megtaláltátok az ajándékot. Biztosan többen már unalmasnak találtátok a benti életet, nem lehet folyton Tv-t lesni, nincs hifi vagy számítógép. Kárpótlásul itt van nektek egy zenegép rengeteg mai és régi slágerrel. Használjátok egészséggel, és készüljetek lelkiekben a holnapi versenyre!

A Tv kikapcsolt, mi pedig tanácstalanul szemeztünk egymással. Miféle holnapi verseny? Azért valami távpontot adhatott volna arról, hogy mégis mire készüljünk!

Kata volt a következő, aki odamerészkedett a zenegéphez és hosszan keresgélni kezdett valami aktuális sláger után… Pár perc múlva Kornél is csatlakozott hozzá, és egyszerre böktek rá az egyik számra!

-          David Guetta legújabb száma! A kedvencem! – sikította Kata, mire Kornél megcsókolta és táncolni kezdtek.

Nagyot sóhajtottam, majd bevonultam átöltözni a hálónkba. Meglepetésemre többen is csatlakoztak hozzám. Talán néha már ők is besokallnak a villa két sztárjától? Lassan kibújtam a macis pizsimből, majd fürdőruhát húztam. Szándékomban állt kimenni a jacuzziba és estig vissza sem jönni! Megfogtam Csongi terráriumát és őt is kivittem magammal. Lassan beleereszkedtem a forró, pezsegő vízbe, majd lehunytam a szemem. Ezaz, teljes csend és nyugalom!

-          Szia! Idejöhetek? – Marci kérdőn nézett rám az ajtóból. Édes mosolyán csak a rajta levő smileykkal tarkított fürdőgatya tett túl. Hmm…

 

Folytatás következik...

 

-          Persze, csobbanj csak be bátran! – helyet mutattam neki magam mellett, majd újra lehunytam a szemem.

Semmi kedvem nem volt most lényegtelen témákról és személyekről társalogni. Csak pihenni akartam, relaxálni. Marci is így lehetett vele, mert ő sem szólalt meg, csak ült ott mellettem csendesen és élvezte, ahogy a bugyborékoló víz lágyan masszírozza a bőrét. Csak azt vettem észre, hogy rajta felejtem a szemem, hosszan elidőzök azon az elégedett mosolyon, amit a szája szegletében fedeztem fel… Nagyon aranyos volt.

-          Mit nézel? – kérdezte továbbra is csukott szemekkel.

Olyan gyorsan kaptam el róla a tekintetem, mintha a napba bámultam volna. A szája ismét széles mosolyra húzódott.

-          Honnan tudtad, hogy nézlek, hiszen végig csukva volt a szemed! – vállat vont.

-          Nem tudom… Megéreztem! – lassan felült, majd hatalmas lelkesedéssel kezdte vizsgálgatni Csongi terráriumát. – Hihetetlen vagy! Másokból ez a kisállat semmi érzést nem váltott ki azon kívül, hogy a szívbaj kerülgette őket már attól is, ha csak ránéztek. Te meg… Megszeretted és befogadtad. Ezzel talán az életét mentetted meg.

Igen, érzékeny pontra tapintott. Zavartan elnéztem, és kezdtem nagyon idétlenül érezni magam, ahogy eszembe jutott a kiesett Csongi…

-          Olyan magányos voltam… - suttogtam. – Csongi nélkül egyedül érzem magam!

Marci átkarolt, majd lassan közelebb húzott magához. A mellkasán pihentettem a fejem.

-          Nem vagy egyedül! Már nem… - adott egy puszit a homlokomra, én pedig hálásan mosolyogtam rá.

Furcsa, mert a villa előtti életemben sosem volt rám jellemző, hogy a fiúkkal jobban megértetem magam, mint a csajokkal. Sosem voltak srác barátaim, és pasim sem volt Őelőtte. Tulajdonképpen kifejezetten feszengve éreztem magam mindig a másik nem társaságában, idétlenül viselkedtem és butaságokat beszéltem. Itt a villán belül meg szinte csak velük vagyok jóba. Bár valljuk be őszintén, ez annyira nem meglepő, hiszen a Kata félékkel ki tudna kialakítani egy normális baráti kapcsolatot. Bármi, amit megosztanék velük felhasználható lenne ellenem. Így is ki tudja, lehet ezen a héten rám kerül a sor, és mehetek majd Csongi után. Lazán kinézem Kornélból, hogy megsértődött rám, vagy egyszerűen csak nem talál elég izgalmasnak ahhoz, hogy benn tartson. Nyílván sejti, hogy az esélyeit már végleg eljátszotta nálam, és így már semmi újat nem tudok nyújtani neki. Erőszakkal nyílván nem fog megcsókolni, az nem az ő stílusa. Meg különben is: Ki tudja egyáltalán Ő akar e tőlem még valamit… Ha már ott tartunk, hogy ki kinél játszotta el az esélyeit… Nyílván már én is csak a számára közömbös emberek listáját színesítem. Kíváncsi vagyok Nikivel meg Krisztivel meddig ment el eddig! Simán el tudnám képzelni róla, hogy már ők is megvoltak neki. És vajon Kata? Vele lefeküdt már? Ezek mind olyan kérdések, amikre sejtem a választ mégsem akarom elhinni. Elég szánalmas az, aki bedől neki, és látszólag rajtam kívül mindenki el van ragadtatva tőle. Patrik is annak ellenére, hogy Kornél folyton oltja, mindig vele mutatkozik, együtt ökörködnek és játsszák az agyukat. Igen, nyílván ez van megírva a képzeletbeli forgatókönyvben, a két jó pasinak minden körülmények között együtt kell maradnia.

Csak azt nem tudom, hogy a Szili és Kriszti között szövődő románcról mit írnak. Ma is mikor visszamentünk a villába, feltűnt, hogy igen jól elvannak egymással, csendesen beszélgetnek egy sarokban, egymást nézik, szinte elvesznek a másik tekintetében. Ki sem néztem volna belőlük, de ez ma a napnál is világosabbá vált, hogy barátságnál jóval több van közöttük! Kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből…

-          Ha berakok valami zenét táncolsz velem? – kérdezte Marci miközben a kinti szürkületet figyelte. Már javában sötétedett, a nappali szinte feketébe borult.

Kornél és a klikk kinn poénkodott a medencénél, hatalmas hangzavart csapva. Grimaszoltam.

-          Attól függ mit teszel be! – feleltem kimérten, miközben levágódtam a garnitúrára és a dohányzóasztalon lévő gyümölcsös kosárból a számba dobtam egy szőlőszemet.

-          Manu Chao: Bongo Bong?

-          Tessék?

Fogalmam sem volt, hogy a szám beletartozik-e az általam ismert slágerekbe, hiszen a zenében annyira nem voltam otthon. Én mindent meghallgattam, de nem alakult ki különösebb szimpátia vagy ellenszenv a stílusok iránt. Szerettem a különleges dallamokat, amikben megfog valami, és kedvemre fantáziálgathatok rajtuk, miközben a fejemben különböző klippek játszódnak le. De ez most nem egy képzeletbeli film volt… Hanem a valóság! És ez határozottan izgalmasabb volt. Marci lassan odasétált hozzám és a kezemért nyúlt. Óvatosan belecsúsztattam apró kezeimet az övébe, és hagytam, hogy felhúzzon az ágyról. A derekam köré fonta a kezét és együtt kezdtünk el lágyan hullámozni a zene ritmusára. Lassan átkulcsoltam a nyakát és szorosan hozzábújtam. Biztonságban éreztem magam a társaságában, akkor és ott nem gondoltam semmire és senkire. Kikapcsolódtam. Együtt dúdolásztam a zenével és teljesen elengedtem magam. Marci a hajamba fúrta az arcát, és esze ágában sem volt elereszteni. Jólesett a közelsége, még, ha ezt nem is akartam bevallani magamnak.

  -  Ti meg mit romantikáztok itt erre a réglejárt szarra? – Kornél odajött hozzám és egy laza mozdulattal magához húzott, az illata szinte megbabonázott. Kitéptem magam a szorításából, és hátráltam egy lépést. Felhúzta a szemöldökét, majd rám villantotta fogkrémreklámba illő fogsorát. – Nah mivan én nem vagyok neked elég jó? Őt bezzeg nem toltad el… - újra megérintette a karomat, és lassan simogatni kezdte.

Marci egy darabig figyelt minket, majd csalódottan bevonult a fiúszobába. Moccanni sem bírtam.

-         Kornél szállj le rólam. – próbáltam lehámozni magamról a kezét, ami már lelkesen célozta meg a mellem.

-         Tetszik neked? – nézett Marci után.

-         Semmi közöd hozzá! – lenéztem. – És hozzám se! – tettem még hozzá határozottan.

-         Lazulj, tiszta görcs vagy!

-         Miattad!

-         Zavarba hozlak?

-         Ne játssz velem!

-         Nem játszok!

-         Cseszd meg Kornél!

Ez volt az utolsó szavam itt sokalltam be! Mik ezek a tőmondatok, újonnan már csak így tudunk kommunikálni egymással? Feladom. Ha nincs Kornél, nincs fájdalom, akkor valahogy minden olyan szép és békés. És akkor egyszer csak megjelenik, lerombol mindent, hogy ismét csak vele foglalkozzon az ember! Mit képzel ő magáról? És miért vagyok képtelen ellenállni neki még mindig, mikor kiszavazta a legjobb barátomat! Összetör és meggyötör és mégis, ha ránézek a haragom elszáll és helyébe költözik valami különös izgalom, amit nem tudok mire vélni és nem is akarok, mert talán, ha felismerem ezt az érzést, nagyon meg fogok ijedni! Azért jöttem be, hogy szórakozzak, de én válogatom meg az embereket, akikkel el akarom tölteni a benti életemet! Csakis én! És továbbra is úgy gondolom, hogy Kornél az a személy, akit a saját érdekemben kell messziről elkerülnöm! Csak tudnám, hogy csináljam… Olyan érzéseket vált ki belőlem, amikkel már régóta nem találkoztam, gyűlölnöm kéne, és mégsem tudom. Nem megy.

 Véleményem a naplóról>>

 

     
Ennyien vagyunk! :)
Indulás: 2007-02-12
     

Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)